3900 mAh pile sahip Motorola Moto Maxx resmen tanıtıldı

3900 mAh pile sahip Motorola Moto Maxx resmen tanıtıldı

Amerikalı Verizon Wireless operatörü için özel olarak üretilen DROID Turbo nihayet ilk özgür sürümüyle yeniden gün yüzüne çıkarıldı. Motorola, bugün Brezilya'da düzenlediği yerel basın etkinliğinde Moto Maxx adını verdiği en güçlü Moto çözümünü tanıttı. Tecrübeli üreticinin yeni süper telefonu olarak bilinen DROID Turbo, böylece ABD'deki tek bir operatöre mahsus olarak satılmayıp daha farklı ülkelerde de boy gösterme şansı yakalayacak.

Moto Maxx, tıpkı DROID Turbo gibi 675 saat bekleme ve 48 saat konuşma veya ortalama kullanım süresi vaat eden 3.900 mAh'lik bir pili beraberinde getiriyor. 5,2 inç 2560 x 1440 piksel OLED ekran, 2,7 GHz dört çekirdekli Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 21 MP Ultra HD video çekebilen kamera, Wi-Fi 802.11ac, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi ve balistik naylon arka kapaktan oluşan donanımıyla tartışmasız piyasadaki en üst düzey cihaz olan Moto Maxx'ın sanılanın aksine tüm dünyada satılacak bir uluslararası DROID Turbo versiyonu olmadığını da bilmek gerekiyor.

İlk etapta kasım ayı ortalarında Brezilya ve Meksika'da satışa sunulacak olan Motorola'nin yeni Maxx serisi telefonu, 2199 Brezilya reali, yani yaklaşık 1945 lira düzeyinde bir fiyat etiketine sahip olacak. İlerleyen günlerde diğer Latin Amerika ülkelerine de giriş yapacak olan Moto Maxx'ın başka hangi bölgelerde tüketiciyle buluşacağı netlik kazanmadı. Şikagolu mobil cihaz devinin böylesine üstün özelliklere sahip amiral gemisini Latin Amerika ve ABD ile sınırlandırmayacağı ümit ediliyor.

Motorola Moto Maxx sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler