DROID Turbo'nun uluslararası versiyonu Moto Maxx görüntülendi

DROID Turbo'nun uluslararası versiyonu Moto Maxx görüntülendi

Her yönüyle mükemmel bir akıllı telefon satın almak pek mümkün olmayabilir. Ancak tüketicilerin ne istediğini çok iyi bilen Motorola, bir süre önce tanıttığı DROID Turbo ile bu yıl mükemmele en çok yaklaşan isim olmayı başardı. 48 saatlik kullanım süresi, turbo hızlı şarj imkanı, piyasadaki en güçlü çipsete sahip olması ve ultra yüksek çözünürlüklü OLED ekran, süper telefonun üstün yapısına dair güzelliklerden yalnızca birkaçı. Kevlar cam fiber ve balistik naylon gibi yüksek kaliteli materyal seçeneklerinin yanı sıra alüminyum bir çerçeveyi beraberinde getiren DROID Turbo, maalesef yalnızca ABD'de ve sadece Verizon Wireless operatörü abonelerine özel olarak satışa çıkacak.

Neyse ki önceki yıllarda izlediği politikaların aksine Motorola, Google alımından sonra daha akıllıca hamleler yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Bugün ortaya çıkan görüntüler, Şikagolu firmanın DROID Turbo için daha engin bir satış planına ve pazar okuma becerisine sahip olduğunu tescilledi. Brezilya'da ikamet eden bir Google+ kullanıcısı tarafından paylaşılan haber içerisindeki görseller, fark etmiş olacağınız üzere Moto Maxx adlı bir cihaza ait. DROID Turbo ile eşdeğer donanım ve kasa yapısı, aygıtın Turbo esintisiyle inşa edilmiş, Maxx serisindeki DROID MAXX ve DROID RAZR MAXX modellerinden sonraki üçüncü çözüm olduğunu ortaya koyuyor.

5,2 inç 2560 x 1440 piksel AMOLED ekran (Samsung üretimi), 2,7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 64 GB dahili hafıza, 21 MP 4K Ultra HD video çekebilen kamera, Wi-Fi 802.11ac, 3.900 mAh pil, Moto Turbo hızlı şarj aleti ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini beraberinde getireceği bilinen Motorola Moto Maxx, ilk olarak Latin Amerika'da satışa çıkacak. 2014 sonu - 2015 başında Avrupa'ya giriş yapmasına kesin gözüyle bakılan turbo telefonun Türkiye'ye gelmesi mümkün görünüyor. Zira Maxx serisinin şimdiye kadarki tek uluslararası modeli Motorola Droid Maxx'ın ülkemizde satıldığına şahit olmuştuk. Moto Maxx'ın Türkiye çıkışına dair somut delliler geldikçe bizden öğrenebileceksiniz.



Eklenme tarihi: 3.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler