Moto G4 ve Moto G4 Plus tanıtıldı, fiyat ve çıkış tarihi açıklandı

Moto G4 ve Moto G4 Plus tanıtıldı, fiyat ve çıkış tarihi açıklandı

Bugün Hindistan'da Lenovo ev sahipliğinde bir basın etkinliği düzenleyen Motorola, G serisi yeni telefonlarını gün yüzüne çıkardı. İlk Moto G cihazıyla orta segment telefon anlayışını değiştiren ve yüksek satış performansı yakalayan Şikago merkezli üretici, bu defa Lenovo'nun katkılarıyla yine segment standartlarının ötesinde bir çözümle basının karşısına çıktı.

Hem Moto G4 hem de Moto G4 Plus 5,5 inçlik Full HD IPS LCD ekran, 1,5 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 ve Adreno 405 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 617 çipset, 5 MP ön kamera ve 3000 mAh hızlı şarj destekli pille donatılmış. Cihazlar arasındaki farklılık ise, arka kamera, bellek seçenekleri ve biyometrik sensörde ortaya çıkıyor.

13 MP f/2,2 diyafram aralıklı arka kamera ve 15 dakika şarjla 6 saat kullanım sağlayan hızlı şarj özelliğine (şarj aleti kutuya dahil değil) sahip olan Moto G4, parmak izi okuyucuya sahip değil. 2 GB RAM ile donatılan telefonun 16 ve 32 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor. 200 GB'ye kadar hafıza kartı destekli 2016 model Moto G'nin henüz bilinmeyen, fakat 200 dolar altı bir fiyat etiketiyle gelecek ay satışa çıkacağı ifade ediliyor.

Bu senenin standartları alt-üst eden Moto G telefonu tabi ki yukarıda özelliklerini okuduğunuz bütçe dostu çözüm değil. Bunu Moto G4 Plus ile başaran Lenovo ve Motorola, cihaza entegre ettikleri OmniVision'un PureCel Plus adlı 16 MP'lik kamerasıyla testlerde iPhone 6S'nin üstüne çıktığını iddia ediyor.

Turbo Charge hızlı şarj aletini beraberinde getiren Moto G4 Plus, bir saniyeden kısa sürede telefonu açmaya imkan tanıyan parmak izi okuyucusu ve lazer odaklanma sensörlü ana kamerasıyla benzer fiyatlı rakiplerine meydan okuyor.

2 GB RAM + 16 GB hafıza sürümü 169 sterlin, 3 GB RAM + 32 GB hafıza sürümü ise (855 ₺) fiyatla bugün ilk olarak Hindistan ve İngiltere'de satışa çıkacak olan G4 Plus'ın önümüzdeki günlerde daha fazla ülkede piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 17.05.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler