Motorola Moto G resmiyet kazandı: HD ekran, Snapdragon 400 çipset

Motorola Moto G resmiyet kazandı: HD ekran, Snapdragon 400 çipset

Motorola'yı yeniden inşa etmek için geçen yıl kolları sıvayan Google, bu yaz döneminde piyasaya sürdüğü Moto X ile Amerika kıtasını hedef almış ve ABD sınırları içerisinde üretim yaparak tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışmıştı. Yüksek perakende satış fiyatı nedeniyle kısıtlı bir tüketici kitlesine hitap eden ilk Moto telefonunu bugün detaylanan Moto G izleyecek. İnternet üzerinden canlı yayınlanan bir basın etkinliğinde gün yüzüne çıkan akıllı telefon, oldukça makul bir fiyatla orta-üst seviye donanım özelliklerini bir araya getiriyor.

4.5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) TFT LCD ekran, Corning Gorilla Glass 3 dayanıklı cam, 1.2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 grafik birimli Qualcomm Snapdragon 400 serisi yongada sistem, 1 GB RAM, 8/16 GB dahili hafıza, 5 MP kamera, 1.3 MP görüntülü görüşme kamerası, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 2.070 mAh pil ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemiyle gelecek Moto G, kullanıcısına tek şarjla 24 saat konuşma süresi vaat ediyor.Motorola Moto G
Ocak 2014'e kadar Android 4.4 KitKat güncellemesi alacak olan Motorola Moto G, 19 farklı çeşit çıkarılabilir arka kapak seçeneği ile gelecek. Bugün itibarıyla Brezilya ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa çıkan bütçe dostu Android telefonu, Firefox işletim sistemli ve Nokia Asha serisi modellere karşı Android ekosisteminin en kuvvetli yanıtı olarak nitelendirilebilir.

179$/135£/169€ başlangıç fiyatıyla birkaç hafta içerisinde 30'dan fazla ülkede tüketicilerin beğenisine sunulacak Moto G'nin 16 GB'lik sürümü 199 dolardan satılacak. Türkiye'de satılıp satılmayacağı bilinmeyen cihazın ABD, Hindistan ve Orta Doğu'daki alıcıları, Ocak 2014'ün sonuna kadar resmi kanalların satışa başlamasını bekleyecek. Satış ağının diğer detayları ve kesin çıkış tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacak.

Motorola Moto G ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 13.11.2013
Kaynak: Moto G

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler