Motorola Moto G4 görüntülendi

Motorola Moto G4 görüntülendi

Lenovo idaresinde geliştirilen ilk bütçe dostu Motorola telefonu Moto G4'ten yeni görüntüler geldi. Daha önce Çin'de aktif test çalışmalarına başlandığı haberi alınan akıllı telefon, Nowhereelse.fr sitesinin paylaştığı iki prototip görseliyle kesinlik kazandı.

5,5 inç ekran, 13 MP kamera, 16 GB artırılabilir hafıza, parmak izi okuyucu ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olacağı bilinen Moto G4, 16 MP arka kameralı Moto G Plus modeliyle birlikte geliştiriliyor. Henüz çipset, ekran çözünürlüğü ya da sistem belleği gibi detayları gizliliğini koruyan 2016 model Moto G serisinin Avrupa'da sırasıyla 240 ve 280 avrodan satışa sunulması bekleniyor.

Motorola'nın belirli bir tüketici kitlesine hitap ettiği pazarlarda faaliyet göstermeye devam edip etkisiz olduğu ülkelerde kendi ürünleriyle pazar oluşturmaya çalışacak olan Lenovo, muhtemelen yeni nesil Moto'ları Türkiye'ye getirmeyecek. Fakat önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Moto G4 ve serinin diğer ürünlerinin kesinlikle ülkemizde satılmayacağını söylemek için henüz erken. Bu konuya dair gelişmeler için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 18.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler