Motorola'nın yeni dayanıklı telefonu Moto G Forte olacak

Motorola'nın yeni dayanıklı telefonu Moto G Forte olacak

Evleaks, Motorola'nın yeni nesil dayanıklı telefonunu internete sızdırdı. Tecrübeli üreticinin tarihindeki en başarılı akıllı telefonlar arasında gösterilen bütçe dostu Moto G referans alınarak geliştirilen cihaz, Moto G Forte adıyla piyasaya sürülecek. Henüz tüm teknik özellikleri gün yüzüne çıkmamış olan telefonun ilk basın görseli, yine güvenilir sızıntı kaynağı @evleaks tarafından servis edildi.

Dayanıklılığı artırılmış bir Moto G sürümü olacağı bildirilen aygıtın ismindeki Forte kelimesi de bu duruma dikkat çekiyor. Zira "forte" kelimesi Portekizce'de "güçlü kuvvetli" anlamına geliyor. Google'nin ardından Lenovo'ya satılan Chicago merkezli mobil iletişim devi, tıpkı önceki yıllarda piyasaya sürdüğü Motorola DEFY modellerine benzer bir çözüm satışa sunacak gibi görünüyor. 4,5 inçlik HD LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm çipset, 1 GB sistem belleği ve 8 GB dahili hafızaya sahip olması beklenen Moto G Forte, Moto serisinin üçüncü telefonu, Moto 360 dahil edildiğinde dördüncü mobil cihazı olacak.

Latin Amerika'yı hedef alacağı iddia edilen Forte'nin daha kaba bir görüntüye sahip olduğu açıkça görülüyor. En geç yaz aylarında tüketiciyle buluşması beklenen dayanıklı telefon ile ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 29.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler