Motorola Moto G 2015 ilk kez görüntülendi

Motorola Moto G 2015 ilk kez görüntülendi

Söylenti dünyasının yaz aylarındaki bir numaralı gündemi olan Motorola cihazları, ilk somut delillerle internette sergilenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yeni Moto X'e ait küçük bir görüntü paylaşan Çinli kaynaklar, şimdi de Moto G telefonunun 2015 versiyonunu gün yüzüne çıkardı.

5 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafızadan oluşan donanım standartlarını değiştirmeden üçüncü cihaza taşıyan Chicago merkezli üretici, XT1543 model numaralı telefonunu önceki ürünlere nispeten daha farklı bir arka kapak tasarımıyla piyasaya sürecek. 2015 model Moto X'in ilk görseliyle benzerlik gösteren bu tasarım değişikliği, çift LED flaş, 13 MP çözünürlüklü yeni kamera ve çukur şeklindeki Motorola logosunu bir sıra halinde arka kısma diziyor.

64-bit işlemcili Snapdragon 410'a geçiş yapan ve kamera sensörlerini 13/5 MP olarak yenileyen Moto G 2015, bunun dışında pek bir donanım yeniliğine sahip değil. Çift hoparlörlü ön yüz dizaynını muhafaza eden Android 5.1 Lollipop yüklü telefon, muhtemelen yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Piyasaya sürüldüğünde Lollipop tabanlı bir yazılım kullanması beklenen yeni nesil Moto G, büyük ihtimalle Android M güncellemesi alan ilk telefonlardan biri olacak.



Eklenme tarihi: 22.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler