Motorola Moto G 2 prototipi ve özellikleri internete sızdı

Motorola Moto G 2 prototipi ve özellikleri internete sızdı

Mobil telefonun mucidi Motorola, tarihindeki en iyi akıllı telefon satışını Moto G ile gerçekleştirdi. Uzak doğulu üreticilerin yaptığını yaparak ucuz fiyatlı güçlü Moto çözümleri geliştiren firma, geçen seneki manevrasıyla tecrübesine yakışır bir geri dönüşe imza atmıştı. Yeniden yapılanması ilk meyvelerini vermeye başlamışken Google defterini kapatıp Lenovo'ya emanet edilen firma, Moto G'nin yerini alacak yeni ürününü test etmeye başladı.

İlk prototip görüntüsü internete sızan cihaz, Brezilya'da resmen sertifikalandı bile. Yine HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü bir ekran, güncellenmiş işlemci mimarisiyle dört çekirdekli, Adreno 305 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 8 MP arka, 5 MP ön kamerayla donatılan Moto G 2, büyük ihtimalle 2014 son çeyreğinde satışa sunulacak. Moto E benzeri ön yüze entegre ahize ve hoparlör tasarımını kullanacak olan Android telefon, 179 dolardan piyasaya sürülen ve ülkemizde 629 TL gibi cüzi bir fiyata satılan Moto G'den daha ucuz fiyatlandırılabilir.

Ağustosta Moto X+1 ve Moto 360 akıllı saatini çıkaracağı bilinen Motorola, Moto G'nin halefini ise daha sonrası için saklayacak. Telefonun tek ve çift SIM versiyonları bulunacak.



Eklenme tarihi: 22.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler