Moto E4 ve E4 Plus teknik özellikleri sızdı

Moto E4 ve E4 Plus teknik özellikleri sızdı

Önceki gün internet satışı odaklı ZUK markasını sonlandırma kararı aldığı ortaya çıkan Lenovo, akıllı telefon piyasasındaki yeni planını Motorola üzerine inşa ediyor. Mobil iletişim endüstrisinin efsane markasından daha iyi istifade etmek isteyen Çinli üretici, yeni telefonlarını Moto serisi altında satışa çıkaracak.

Bugün teknik özellikleri internete sızan yeni Moto E4 telefonları, Lenovo'nun oldukça geniş bir Motorola ürün gamı oluşturma hedefi taşıdığını gösteriyor. 5 inç HD IPS ekran, dört çekirdekli MediaTek MT6737M çipset, 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir hafıza, 8MP arka, 5 MP ön kamera, 2800 mAh pil ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi sahip E4, daha önce detayları paylaşılan Moto C serisiyle birlikte Lenovo'nun giriş seviye ürün ailesini oluşturacak. Cihazın 150 avro fiyat etiketiyle satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

5,5 inç ekranlı Moto E4 Plus ise daha büyük ekran, 2/3 GB RAM seçeneği, 13 MP'lik daha yüksek çözünürlüklü ana kamerası dışında 5000 mAh kapasiteli devasa piliyle ucuz telefon kategorisinde dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak. 5100 mAh pilli Lenovo P2'nin uygun fiyatlı alternatifi olarak nitelendirilebilecek E4 Plus, Avrupa'da 190 avro fiyat seviyesine yerleşecek.

Giriş seviyenin parmak izi okuyuculu ilk telefonları arasında yer alacak olan Moto E4 ve E4 Plus, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde düzenlenmesi beklenen büyük Lenovo/Motorola tanıtım etkinliğinde gün yüzüne çıkacak. Çin, ABD, Hindistan ve Avrupa ülkelerinin öncelikli olduğu satışlar haziran-temmuz döneminde başlayacak.



Eklenme tarihi: 27.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler