6,2 milimetre inceliğe sahip Motorola Moto E internete sızdı

6,2 milimetre inceliğe sahip Motorola Moto E internete sızdı

2013'ün yaz aylarında piyasaya sürülen Moto X ile yeni bir mobil cihaz anlayışı için yola çıkan Motorola, çalışmalarına 2014'te de devam ediyor. Eski sahibi Google'nin katkılarıyla inşa edilen yeni nesil Motorola telefon profili, Moto G sayesinde farklı bir boyut kazanmıştı. Firmanın tarihindeki en iyi akıllı telefon olarak nitelendirilen Moto G, üstelik Motorola markasıyla en çok satılan akıllı telefon ünvanını da elinde bulunduruyor.

Moto X ve Moto G'ye önümüzdeki günlerde çok daha ucuz bir aygıtın katılacağı iddia ediliyor. Meksikalı bir internet sitesi tarafından internete sızdırılan görüntüler, Moto E olarak adlandırılacağı anlaşılan telefonun teknik özelliklerini gün yüzüne çıkardı. 6,2 milimetrelik ince yapısıyla dikkat çeken Android telefon şu özellikleri beraberinde getirecek:

- 4,3 inçlik HD (1280 x 720 piksel) LCD ekran

- 1,2 GHz çift çekirdekli işlemci

- 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza

- 5 MP arka kamera, görüntülü görüşme kamerası

- Çift SIM, FM radyo, 2G/3G, Bleutooth, Wi-Fi, dijital TV desteği (bölgesel)

- Android 4.4 KitKat işletim sistemi

- 1900 mAh pil

Moto G ile oldukça benzer bir donanım yapısına sahip Moto E'nin 230$ fiyat seviyesinden piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Eski Motorola CEO'sunun bir açıklamasında bahsettiği Moto G'den daha ucuz yeni Motorola telefonunun Moto E olarak tanıtılacağı neredeyse kesinleşmiş oldu. XT1021 tek SIM, XT1022 çift SIM ve XT1025 dijital TV, çift SIM versiyonları bulunan cihaz, muhtemelen segmentinin en ince çözümü olacak.

Moto G'de olduğu gibi Latin Amerika odaklı bir akıllı telefon olarak satışa sunulacağı bildirilen Moto E'de Motorola'nın yeni sahibi Lenovo'nun herhangi bir etkisi olduğu düşünülmüyor. Fakat bundan sonraki Motorola çözümlerinde Çin'in bir numaralı akıllı telefon üreticisinin etki sahibi olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 20.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler