Motorola Moto E'nin teknik özellikleri ve basın görselleri sızdı

Motorola Moto E'nin teknik özellikleri ve basın görselleri sızdı

Moto G, iki yılda iki kez el değiştiren Motorola'nın tarihindeki en başarılı akıllı telefonlardan biri oldu. Bütçe dostu çözümüyle özellikle Amerika kitasındaki gelişmekte olan ülkelerde büyük bir satış başarısı elde eden cep telefonunun mucidi, çok daha ucuz başka bir Moto cihazıyla tüketicilerin karşısına çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. Tanıtımına günler kala internete sızan telefon, giriş seviye akıllı telefon pazarını değiştirmek için geliyor.

Hindistanlı bir alışveriş sitesi tarafından listelenen Moto E, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve saf Android kullanıcı arayüzünü önyüklü olarak bünyesinde barındıracak. 4,3 inç IPS LCD ekran, Corning Gorilla Glass dayanıklı cam, 1,2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon çipset, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP kamera ve 1.980 mAh'lik bir pilin yerleştirildiği ucuz akıllı telefonun siyah, beyaz, turkuaz ve sarı olmak üzere toplam dört farklı renk seçeneği mevcut olacak.

Kısa süre önce Moto G ile yan yana görüntülenen ilk prototipinde ön yüz marka logosu dikkat çeken cihaz, yalnızca arka kapağı üzerinde bir Motorola logosu barındıracak. Hoparlörü ekranın altında konumlandırılan Moto E, 12,3 milimetre kalınlığında plastik bir kasaya sahip. Cihaza dair ilk iddialar, Moto E'yi 6,2 mm'lik bir telefon olarak tanıtmıştı. 13 Mayıs tarihinde Londra'daki özel bir basın etkinliğinde resmen duyurulacak olan üçüncü Moto telefonunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği şimdilik kesinleşmiş değil.

Motorola Moto E sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler