Motorola Moto E 2 resmiyet kazandı

Motorola Moto E 2 resmiyet kazandı

İki hafta önce internete sızdırılan yeni bütçe dostu Motorola telefonu, bugün basına özel bir etkinlikle resmen tanıtıldı. Geçen sene satışa çıkan en ucuz Motorola telefonu olan Moto E, böylece ikinci nesil sürümüyle 2015'te yeniden tüketicilerin karşısına çıkarılacak. 64-bit destekli işlemciye sahip yeni telefon, Android işletim sisteminin en güncel versiyonu 5.x Lollipop'tan gücünü alıyor.

4,5 inç 960 x 540 piksel IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, Adreno 306 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 410 çipset, 1 GB RAM, 8 GB hafıza, microSD yuvası, 5 MP arka, 0,3 MP ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, 2.390 mAh pil ve saf Android 5.0 Lollipop yazılımını bünyesinde barındıran Motorola Moto E 2, su geçirmez bir kaplama ve Corning Gorilla Glass 3 camıyla korunuyor. Ergonomik polikarbonat kasası 5 milimetreye kadar incelen ucuz Android telefonun siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Cihazlarını kişiselleştirmek isteyen tüketicileri de unutmayan Şikago merkezli mobil cihaz devi, Motorola Band adını verdiği değiştirilebilir telefon çerçevesiyle ana iki renk sürümünü sarı, mavi, turkuaz, mor ve kırmızı gibi çeşitli renklerle kullanabilmeyi mümkün kılmış. 4G LTE iletişim teknolojisini destekleyen ikinci nesil Moto E, 159 dolar fiyatla bugün piyasaya sürüldü. Snapdragon 200 çipsetli 3G versiyonu 119 dolar seviyesinden fiyatlandırılan cihazın Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Latin Amerika'da 50'den fazla ülkede tüketiciyle buluşacağı bildiriliyor.

Motorola Moto E 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.





Eklenme tarihi: 25.02.2015
Kaynak: Motorola

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler