Moto E 2 teknik özellikleri ve basın görüntüleri yayımlandı

Moto E 2 teknik özellikleri ve basın görüntüleri yayımlandı

Motorola, 2014'ü önceki yıllardaki performansına kıyasla rekor satış rakamlarıyla kapadı. Bunun başarılmasında büyük rol oynayan Google Nexus 6 ve Moto G telefonlarının yanında, firmanın ürün yelpazesinde en alt sırada bulunan Moto E'nin gelişmekte olan ülkelerdeki performansı da yabana atılmamalıdır. Nitekim en ucuz telefonunun satış rakamlarından memnun olan Motorola, ikici Moto E çözümünü çok yakında piyasaya sürecek.

Henüz resmiyet kazanmamış olan Moto E 2, geçen ay Android Police tarafından ilk basın görseliyle internete sızdırılmıştı. Bu cihazı tekrar gündeme getirense, cihazın Amerikalı teknoloji perakendecisi Best Buy'a ait internet sitesinde satışa çıkmış olması. Stoğu bulunmadığı için satın alınamayan ve zaten çok geçmeden yayımdan kaldırılan Moto E 2'nin satış sayfası, ürün hakkında birçok detayı gözler önüne serdi.

4,5 inç 960 x 540 piksel ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon çipset, 1 GB RAM, 8 GB hafıza, microSD kart yuvası, 5 MP arka kamera, 0,3 MP ön kamera, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini bünyesinde barındırdığı bildirilen Moto E 2, ayrıca 99 dolar seviyesinden fiyatlandırılmış olarak listeleniyor. Bu fiyat, büyük ihtimalle cihazın ABD'deki çıkış fiyatı olacaktır. Ancak uluslararası piyasada fiyatlandırmanın nasıl olacağını söylemek için henüz erken.

Önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması beklenen Motorola Moto E 2'nin basın görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

hüseyin kurt - 18.03.2015 21:35:00
ürün hakkında detaylı bilgi istiyorum..çift hatlımı...
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler