Motorola Moto E 2 görüntülendi

Motorola Moto E 2 görüntülendi

Orta segmentte 199 dolarlık Moto G ile büyük başarı elde eden Motorola, geçen sene çok daha ucuz bir telefon piyasaya sürmüştü. Giriş seviye Moto E de Hindistan gibi bazı ülkelerde ciddi satış rakamlarına ulaştı. Motorola, son ürün tanıtımlarında tüm Moto telefonlarını ikinci nesil cihazlarla güncellese de; Moto E'nin halefinden şimdiye kadar hiçbir haber gelmemişti.

Moto E 2 ile alakalı ilk delil, Android Police tarafından yayımlandı. Daha önce tanıtılmamış bir Motorola telefonuna ait basın görüntüleri paylaşan internet sitesi, cihazın ikinci nesil Moto E olma ihtimalini yüksek gördüğünü bildirdi. Android platformuyla alakalı ciddi sızıntılara imza atan kaynak, telefonun teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.

4,3 inç 960 x 540 piksel LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 4 GB RAM, microSD kart yuvası, 5 MP kamera, 1.980 mAh ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan birinci nesil Motorola Moto E, 150 doların altındaki fiyatıyla Motorola'nın en ucuz akıllı telefonu konumunda. Moto E 2'nin daha büyük bir ekran ve güç ünitesiyle donatılması bekleniyor. Şimdilik sadece çift hoparlörlü ses donanımının ön yüze konumlandırılmasıyla oluşturulan özgün Moto telefon tasarımının kullanılmaya devam edeceği netleşmiş durumda.



Eklenme tarihi: 29.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler