Motorola Moto 360 satış fiyatı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Motorola Moto 360 satış fiyatı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Önümüzdeki ay resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan Motorola markalı ilk Android saati, bugün kısa süreliğine de olsa Best Buy tarafından listelendi. Cihazın bu güne kadar gizliliğini koruyan teknik özellikleri ve kesin satış fiyatı böylece gün yüzüne çıktı. Rakiplerinden bir kademe daha pahalı fiyatlandırılan Moto saati, buna karşın beraberinde getirdiği donanım özellikleriyle sınıfındaki akıllı saatlerden çok daha fazlasını sunmayı vaat ediyor.

Sanılanın aksine 1,5 inçlik yuvarlak bir LCD ekranla donatılan Moto 360, 320 x 290 piksel çözünürlüğünde. Ekranın alt kısmındaki panel ile ilgili devre kartı ve ışık sensörünün konumlandırıldığı siyah alan nedeniyle tam bir daire şeklinde olmayan ekranı, Corning Gorilla Glass 3 dayanıklı cam koruyor olacak. 59 gramlık saatin diğer teknik özellikleri arasında Motorola Moto 360Bluetooth 4.0 + Low Energy desteği, Wi-Fi 802.11n çipi, nabız ölçer, adım ölçer, 512 MB hafıza, IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası ile kablosuz şarj teknolojisi yer alıyor.

Plastik arka kapaklı metal gövdeyi beraberinde getiren Android Wear işletim sistemli saat, 249 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Horween üretimi deri ve paslanmaz çelik kayış seçenekleri bulunan saatin kesin çıkış tarihi ise henüz gün yüzüne çıkmadı. 4 Eylül'de Şikago'da gerçekleştirilecek büyük etkinlikle dünya tanıtımı yapılacak yeni Moto'lar hakkında daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 18.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler