Motorola Moto 360 2 Şikago sokaklarında görüntülendi

Motorola Moto 360 2 Şikago sokaklarında görüntülendi

Lenovo'nun akıllı telefon tasarlama, geliştirme ve üretim faaliyetlerini eline alan Motorola artık onlarca yıllık tecrübesini Çinli teknoloji devinin kaynaklarını kullanarak piyasaya sunacak. Batma noktasına gelen ve Google'nin büyük meblalar ödemesi sayesinde sektörde kalmayı başaran cep telefonunun mucidi, bu defa ikinci nesil akıllı saatiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Motorola, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabı üzerinden yanlışlıkla yeni Moto 360 akıllı saatine ait bir görüntü paylaşmıştı. Bugün Şikago sokaklarında çekilmiş fotoğraflar, moto 360 2'nin gerçekten daha önce gördüğümüz saat olduğunu doğruladı. Firmanın merkezine ev sahipliği yapan Şikago'da iki farklı sürümüyle görüntülenen cihazın patlak tekere benzetilen yuvarlak ekranında iyileştirmeye gittiği göze çarpıyor.

Birinci Moto 360 saatini 2014 başında ilk kez tanıtırken tam yuvarlak bir ekrandan bahseden Motorola, ağustostaki son duyurusunda ekran ile alakalı çipleri taşıyan baskılı devre kartının ekranın alt kısmına sığdırıldığını bahane ederek alt kısmı kesik bir panelle tüketicilerin karşısına çıkmıştı. 2015 model moto 360'ta bu eksikliği minimuma indiren üreticinin daha şık bir metalik çerçeve ve kayış yuvasıyla dizayn anlayışını gözden geçirdiği görülüyor.

Ne zaman tanıtılacağı bilinmeyen ikinci nesil Motorola Moto 360, Lenovo'nun üreteceği ilk Android Wear saati olacak.



Eklenme tarihi: 21.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler