Nexus 6'nın ilk resmi görüntüsü sızdı

Nexus 6'nın ilk resmi görüntüsü sızdı

Sonbaharın merakla beklenen Google duyuruları çok yakında resmileşecek. Yazılım ve donanım detaylarını gizlemede iyi bir iş çıkaran teknoloji devi, iddia edilen 15 Ekim tanıtımı öncesi en büyük darbeyi emekli @evleaks'tan yedi. Motorola üretimi ilk Google telefonu olacak Nexus 6'ya ait ilk basın görselini yayımlayan sızıntı uzmanı, cihazı resmileşmeden önce internet aleminin beğenisine sunmuş oldu.

5,92 inçlik Quad HD ekran, 2,7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset ve 3.200 mAh pil, altıncı Nexus telefonunun başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Android 5.0 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan ilk telefon, dizaynıyla Motorola Moto X 2'nin büyültülmüş versiyonu yakıştırmasına layık görülüyor. Kuşkusuz her Nexus telefonunda olduğu gibi Google ile ortaklığa giden bu üreticinin de kendi markasını taşıyan aygıtlara yakın tasarlanmış bir ürün ortaya çıkarması gayet mümkün.

Yarın 64 bit destekli NVIDIA Tegra K1 çipsetli Htc Nexus 9 tablet ile tanıtılması beklenen Nexus 6, ekim sonunda Kuzey Amerika başta olmak üzere dünya üzerindeki çeşitli ülkelerde satılmaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 14.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler