Motorola DROID Ultra'ya ait basın görüntüsü ortaya çıktı

Motorola DROID Ultra'ya ait basın görüntüsü ortaya çıktı


Büyük pilli versiyonu birkaç gün önce internete sızan Motorola'nın Verizon Wireless operatörü için hazırladığı DROID Ultra'ya ait resmi basın görseli ortaya çıktı. Yine Evleaks tarafından sızdırılan görüntü, XT1080 model numaralı akıllı telefonun son tasarımındaki ön ve arka yüzünü gözler önüne seriyor. Şimdilik yalnızca ABD'de Verizon aboneleri için satışa çıkacağı bilinen aygıt, son yıllarda Motorola tarafından piyasaya sürülen ürünlerin aksine donanım hususunda rakip telefonlardan geri kalmayacak.

5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli Krait 400 ve Adreno 330 grafik birimli Qualcomm Snapdragon 800 çipset ve büyük bir pili bünyesinde barındıracak DROID Ultra, Kevlar kaplama bir gövdeye sahip olacak. 10 megapiksellik kamerası RGBC olarak isimlendirilen cihazın kamera sensöründe ek bir sensör bulunduğu bildiriliyor. Kodak'tan lisanslanan Clear Pixel teknolojisinin entegre edildiği ileri sürülen kamera, çok daha hızlı çekim yapabilecek ve diğer kameralara kıyasla yaklaşık üç kat daha fazla ışık yakalayabilecek. Sıradan kameralar belirli renk ve spektrumda ışık yakalayabilirken; ek sensörlü DROID Ultra, tüm dalga boylarından ışığı kaydederek video ve fotoğraflarda kumlanma sorununa çözüm olacak, çok daha kaliteli görüntü kaydı gerçekleştirebilecek.

Siyahın yanı sıra beyaz ve kırmızı renk seçenekleri de mevcut olacak DROID Ultra'nın çok daha büyük bir pille donatılan DROID MAXX ve küçük ekranlı DROID mini sürümleri de tüketicilerin beğenisine sunulacak. Üç yeni DROID'in yanı sıra Google desteğiyle geliştirilip ABD'de üretilen Moto X de yakında Verizon'un ürün yelpazesınde yerini alacak.

Temmuz sonuna kadar resmen tanıtılacak DROID'lerin model numaraları ve gerçek isimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

  • XT1080 - Siyah DROID Ultra
  • XT1080W - Beyaz DROID Ultra
  • XT1080R - Kırmızı DROID Ultra
  • XT1080M - DROID MAXX
  • XT1060 - Moto X
  • XT1030 - DROID Mini


Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 8.07.2013
Kaynak: http://theunlockr.com/2013/07/08/motorola-droid-ultra-fully-revealed/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler