3.900 mAh pile sahip Motorola DROID Turbo resmiyet kazandı

3.900 mAh pile sahip Motorola DROID Turbo resmiyet kazandı

Verizon Wireless operatörü için bu seneki ilk özel telefonunu hazırlayan Motorola, bugün Turbo adlı çözümünü resmen gün yüzüne çıkardı. İlk incelemelerinde "akıllı telefon piyasasının Alienware'i" nitelemesine layık görülen cihaz, mevcut piyasa şartlarındaki en güçlü çözüm olmayı başarıyor. Motorola'ya özgü fonksiyonlarıyla rakiplerine karşı yakaladığı bu üstünlüğü desteklemeyi beceren DROID Turbo, üretiminde kullanılan kasa materyalleri ve kutu içeriğindeki şarj aletiyle bile farkını gözler önüne seriyor.

5,2 inç 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü Quad HD AMOLED ekran, 2,7 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 3 GB RAM, 32/64 GB artırılamayan depolama alanı, 4K Ultra HD video çekim kabiliyetine sahip 21 MP kamera, çift LED flaş, 2 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, NFC, 4G LTE, 3.900 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini bünyesinde barındıran DROID Turbo, ortalama kullanımda 48 saatlik kullanım süresini mümkün kılıyor. Özel Moto Turbo şarj aleti ile 15 dakikada 8 saatlik kullanıma yetecek kadar enerji yüklenebilen süper telefon, pil özellikleri bakımından mobil pazardaki muhtemelen en iyi isim.

Motorola DROID Turbo'nun balistik naylon ve DuPont Kevlar ile kuvvetlendirilen metalleştirilmiş cam fiber olmak üzere iki farklı kasa seçeneği mevcut olacak. 32 GB sürümü 599 dolarda satılacak olan telefonu Verizon Wireless aboneleri 199 dolar peşinat ve iki yıl taahhüt ile edinebilecek. Şimdilik uluslararası bir versiyonunun geliştirilip geliştirilmeyeceği bilinmeyen Turbo'ya en yakın Motorola çözümü, Google için üretilen Nexus 6'dan başkası değil. Bu sebeple küresel DROID Turbo'nun önünde Google engeli olduğu yorumunda bulunmak mümkün. Cihaz hakkındaki daha kesin detaylar resmi satış başladıktan sonra ortaya çıkacaktır.



Eklenme tarihi: 28.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler