Motorola DROID Turbo teknik özellikleri ve çıkış tarihi kesinleşti

Motorola DROID Turbo teknik özellikleri ve çıkış tarihi kesinleşti

Her sene hızına hız katarak gelişmeye devam eden mobil teknolojiler, bazen kendine ayak uyduramayan üreticilere zor anlar yaşatabiliyor. Dönüp dolaşıp aynı cihazların tüketiciye sunulduğu günümüzde farkını ortaya koymak için çabalayan Motorola'nın öne çıktığını sevinçle ifade edebiliriz. Moto G, Moto X ve son olarak Google için üretilen Nexus 6, cep telefonunun mucidini mobil sektörde yeniden söz sahibi yapmaya başladı.

Yenilikçi Moto telefonlarından bir diğeri ise, Verizon Wireless operatörü için üretilen DROID Turbo. Bugün neredeyse tüm teknik özellikleri ve yeni bir basın görseli internete sızdırılan süper telefon, bilhassa 3.900 mAh'lik bataryası sayesinde sunduğu ortalama iki günlük kullanım oranıyla akıllı telefon bağımlılarına ilaç olacak gibi görünüyor. 5,2 inç 2560 x 1440 piksel Corning Gorilla Glass 3 camlı ekran, 2,7 GHz dört çekirdekli Qualcomm SD805 çipset, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 21 MP 4K video çekebilen kamera ve kablosuz şarj desteği cihazın başlıca özellikleri arasında.

28 Ekim'de tanıtılacağı kesinleşen DROID Turbo, muhtsmelen tanıtımından kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Kevlar kaplı metalik kasası siyah ve kırmızı renklerde üretilen telefonun mevcut şartlardaki açık ara en iyi ürün olacağını Motorola markasına güvenerek rahatça duyurabiliriz. Daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 14.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler