Motorola DROID Turbo internete sızdı

Motorola DROID Turbo internete sızdı

Akıllı telefon endüstrisindeki dönüşümünü ikinci nesil Moto X ve Moto G telefonlarıyla devam ettiren Motorola, uzun süredir işbirliği içerisinde olduğu Amerikalı Verizon Wireless operatörünü de ihmal etmiyor. Yeni bir DROID telefonu geliştirmekte olduğu bilinen Motorola'nın yeni süper telefonuna ait ilk kasa görüntüleri internete sızdırıldı. HelloMotoHK adlı güvenilir bir kaynaktan gelen görüntüler, Turbo ismine layık görülmüş cihazın ön ve arka kısımlarını gün yüzüne çıkardı.

5,2 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu bilinen DROID Turbo, ortaya çıkan test sonuçlarında 3 GB sistem belleği ve Qualcomm Snapdragon 805 serisi bir çipsetle listelenmişti. Ayrıca çift LED flaşla desteklenen ana kameranın 20 megapiksel çözünürlüğünde çekim yapabildiği tespit edilmişti. Yeni kasa görüntüleri sayesinde Turbo'nun Kevlar arka yüzeyi de doğrulanmış oldu.

Ekimde piyasaya sürülecek olan yeni DROID telefonu, Şikagolu üreticinin son yıllardaki en güçlü akıllı telefonu olacak. Uluslararası piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmeyen bu cihaza benzer özelliklerdeki 5,9 inçlik Moto S ile küresel pazara hitap edileceği düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 23.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler