Motorola DROID MAXX sızdı

Motorola DROID MAXX sızdı


2013'ün ilk yarısını Google tarafından yürütülen yeni dönem hazırlıklarıyla sessiz sedasız tamamlayan Motorola, hafta içi gazetelerde yayımlanan reklam afişiyle yeni akıllı telefonu Moto X'i resmen doğrulamıştı. Mobil sektöre yönelik faaliyetlerinin Moto X ile sınırlı olmadığı resmi ağızlar tarafından ilan edilen efsane üreticinin ABD'deki en sıkı ilişkilere sahip iş ortağı Verizon Wireless operatörü için hazırladığı aygıtlar gün yüzüne çıkmaya başladı. DROID Ultra modeli daha önce resmi internet sitesinde listelenen Illinois merkezli firma, Verizon aboneleri için dört farklı akıllı telefon piyasaya sürecek.

Gerçekleştirdiği sızıntıların büyük çoğunluğu resmiyet kazanan Evleaks, Motorola'nın yakında gün yüzüne çıkacak telefon yelpazesine ait önemli detaylar paylaştı. Verizon ile satışa çıkacak DROID Ultra'nın XT1080, DROID MAXX'ın XT1080M, DROID Mini'nin XT1030, Moto X'in ise XT1060 model numarasını taşıyacağını ileri süren ünlü sızıntı kaynağı, bununla da yetinmeyip DROID Ultra'nın büyük pilli sürümü olarak nitelendirilen DROID MAXX modelinin ilk basın görüntüsünü medyaya servis etti.

Kevlar kaplama kasa, kapasitif dokunmatik geri, ana ekran ve çoklu görev düğmelerini bünyesinde barındıran DROID MAXX'ın ön yüzünde herhangi bir firma ve operatör logosu mevcut değil. Kullanım süresiyle öne çıkacak modelin çok daha ince formdaki sürümü DROID Ultra, küçük ekranlı versiyonu ise DROID Mini ismiyle Amerikalı tüketicilerin beğenisine sunulacak. Donanım özellikleri kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilen Moto X de önümüzdeki haftalarda DROID serisinin yeni üyelerine eşlik edecek.

Motorola tarafından 11 Temmuz'da tanıtılabileceği konuşulan Moto X ve DROID telefonlarından Moto X'in dünya genelinde satılacağı biliniyor. Ancak DROID Ultra, DROID MAXX ve DROID Mini'nin uluslararası modelleri hakkında herhangi bir bilgi internete sızmış değil. Moto X'in farklı renk ve kaplama seçenekleri olan bir kasayla geleceği bilinirken; yeni DROID'lerin aşağıdaki MAXX modeline benzer şekilde tasarlandığı düşünülüyor.


Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 6.07.2013
Kaynak: https://twitter.com/evleaks/status/353387087636086784

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler