Modüler tasarım uyumlu Moto Z Play resmiyet kazandı

Modüler tasarım uyumlu Moto Z Play resmiyet kazandı

Haziranda Lenovo tarafından tanıtılan Moto Z telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Tasarımın modüler yönüne büyük emek harcayan ve uzun bir süre aynı yapıyla devam edeceğini belirten Motorola, üçüncü telefonunda tahmin edilebileceği gibi büyük ölçüde benzer bir kasa kullanıyor.

Moto Z Play ismini taşıyan cihaz daha önce birçok sızıntı haberine konu oldu. Enerji tüketimini ön planda tutarak 14 nm'lik sekiz çekirdekli Snapdragon 625 çipiyle donatılan telefon, 5,5 inç Full HD Super AMOLED ekran, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 16 MP arka, 5 MP ön kamera, USB Type-C portu, parmak izi okuyucu, 3510 mAh pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getiriyor.

İlk olarak önümüzdeki hafta ABD'de Verizon operatörü tarafından satışa sunulacak olan Moto Z Play, ekim başında 449$ ya da Avrupa'da 449 avro fiyatla tüm tüketiciler için piyasaya sürülecek. Alüminyum çerçeve ve ön/arka cam tasarımlı telefon, Hasseblad True Zoom adlı 300 dolarlık özel bir modülle birlikte satın alınabilecek. 10x optik yakınlaştırma, Xenon flaş ve RAW fotoğraf kaydı gibi özelliklere sahip modüller birlikte iki yıl sınırsız Google Fotoğraflar depolama hizmeti ücretsiz veriliyor.



Eklenme tarihi: 2.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler