Moto X'e ait ilk tanıtım videosu sızdı

Moto X'e ait ilk tanıtım videosu sızdı


Resmi tanıtım tarihi belli olmasa da Ağustos'ta satılmaya başlayacağı kesinleşen Moto X, yeni sızıntılarla internet gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Google tarafından satın alındıktan sonra binlerce çalışanını işten çıkaran ve birçok ülkedeki merkez ofisleri ile internet sitelerini kapatan Motorola, telefon piyasasının atası olarak 2013'te eski günlerine dönme hesapları yapıyor. Yeni bir döneme girilen Illinois merkezli üreticinin ürün yelpazesindeki ilk cihazlar, DROID Ultra, DROID MAXX ve DROID Mini isimleriyle Verizon Wireless tarafından satılacak. Tüm dünyada satışa çıkacak ilk ürün ise; Moto X isimli aygıt olacak.

4.7 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran, Qualcomm Snapdragon 600 serisine mensup bir yongada sistem çözümü, Google Android 4.3 işletim sistemi ve özelleştirilebilir kasayı bünyesinde barındıracak Moto X, gelişmiş sensör özellikleri ve büyük piliyle rakiplerinden sıyrılacak. Aygıta ait sızan ilk tanıtım videosu da söylentileri doğruladı. Kanadalı Rogers Wireless operatörü tarafından hazırlanan inceleme videosunda, Moto X'in OpenMic uygulaması sayesinde her zaman kullanıcısının komutlarını algılamak için hazır olduğu, Aktif Uyarılar fonksiyonu ile cihaza düşen bildirimleri ekran üzerinde kısa süreliğine gösterdiği ve kolay kullanımıyla dikkat çeken bir kamera uygulamasıyla donatıldığı ifade ediliyor.

Motorola Moto X, Ağustos ayında Rogers operatörüne özel olarak siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Kanadalı tüketicilerin beğenisine sunulacak. Telefonun ABD çıkışı da Ağustos ayı içerisinde olacak. Moto X'in Türkiye dahil dünya genelindeki diğer ülkelere Eylül-Ekim gibi dağıtılmaya başlayacağı ve bütçe dostu bir fiyatla geleceği tahmin ediliyor.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 14.07.2013
Kaynak: http://ausdroid.net/2013/07/14/motorola-moto-x-being-released-in-august-in-black-and-white-always-on-voice-commands/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler