Moto X, Eric Schmidt'in elinde görüntülendi

Moto X, Eric Schmidt'in elinde görüntülendi


ABD'de geliştirilen, donanım parçalarının büyük bölümü bu ülkede üretilen ve montajlanan Motorola'nın yeni akıllı telefonu yeniden internete sızdı. Allen & Co. tarafından Amerika'nın Idaho eyaletindeki Sun Valley şehrinde organize edilen bir konferansa katılan Google'nin yönetim kurulu başkanı Eric Schmidt, kendisine ait beyaz renkli Moto X'i basının gözleri önünde çıkarıp kullanınca olanlar oldu. Kasası özelleştirilebilir olan aygıt, henüz tam manasıyla detaylanmış değil. Ancak telefonun son görüntüleri ve hakkındaki iddialar, Moto X'in tüketicilere sunacağı özelleştirme seçenekleriyle ilgili önemli veriler ortaya çıkardı.

Pürüzsüz plastik kaplamanın yanı sıra Eric Schmidt'e ait telefonda görüldüğü gibi işlemeli plastik kapak seçenekleri de bulunacak Moto X, ayrıca farklı materyallerle donatılabilecek. Güvenilirliğini önceki sızıntılarıyla ispatlamış olan Taylor Wimberly, Moto X'in arka bölümüne plastik, tahta, metal, seramik ve ipek kaplamanın uygulanabileceğini ileri sürdü. Geçen hafta başlayan Moto X reklam kampanyasının ilk afişinde özelleştirilebilir donanıma vurgu yapan Motorola'nın ana materyal olarak plastiği seçtiği; telefonun piyasaya sürülmesinin ardından diğer malzeme seçeneklerini erişilebilir hale getireceği tahmin ediliyor.

4.3-4.7 inç büyüklüğünde HD ekran, 4G LTE iletişim teknolojisi desteği, Wi-Fi 802.11ac desteği, gelişmiş sensör fonksiyonları ve büyük bir pili bünyesinde barındıracak Moto X, 23 Ağustos'ta Verizon Wireless operatörüyle satışa sunulacak. Cihazın resmi tanıtımının Temmuz sonunda gerçekleşmesi ve sonbaharda Türkiye dahil birçok Asya, Avrupa ve Afrika ülkesinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 13.07.2013
Kaynak: http://insiderimages.photoshelter.com/search?I_DSC=eric+schmidt&x=-1124&y=-1377&I_DSC_AND=t&_ACT=search

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler