Moto X, 1 Ağustos'ta resmen tanıtılacak

Moto X, 1 Ağustos'ta resmen tanıtılacak


Geçen sene yönetimi devralan Google'nin kendi mühendislerinin yanı sıra endüstrinin çeşitli firmalarından Motorola Mobility bünyesine kattığı tecrübeli isimler, telefon üreticisini eski günlerine döndürmek için sürdürdükleri çalışmaların karşılığını almaya başlıyor. Mobil sektörün kurucusu, pazardaki yeni döneminin ilk ürünü olacak Moto X için resmi tanıtım tarihini nihayet açıkladı. 1 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrindeki basına özel beş oturumdan oluşan etkinlikte, teknoloji dünyası ve tüketicileri hayrete düşürecek niteliklere sahip olduğu ileri sürülen Moto X en ince ayrıntısına kadar basın mensuplarına tanıtılacak.

Rakiplerinin aksine Moto X için farklı bir tanıtım stratejisi izleyen Motorola, 1 Ağustos günü Türkiye saatiyle 22:00'da yayım yasağını kaldırıp teknoloji basınını etkinlikte edindikleri bilgileri paylaşabilmek için özgür bırakacak. Cuma gecesinde detaylandırılacak akıllı telefonun en çarpıcı özelliği, kişiselleştirilebilir donanımı olacak. Siyah ve beyaz sürümleri basına dağıtılan davetiyelerde açıkça görülen Moto X, farklı renk seçenekleriyle birlikte metal, tahta, kumaş, karbon fiber gibi alternatiflerle kasanın imal edileceği materyalin de tüketici tarafından belirlenebilmesine izin verecek.

Ekranı Güney Kore, yongada sistem çözümü ve diğer bazı yarı iletken çipleri Tayvan'da üretilen Moto X'in donanımının büyük çoğunluğu ABD sınırları içerisinde imal ediliyor; montajı ise, daha önce Nokia'nın da faaliyetlerini yürüttüğü Teksas'taki bir fabrikada gerçekleştiriliyor. Telefonunun bu yönüyle Amerika halkının gönlünü çalacağını düşünen Motorola, Moto X'i Ekim'den önce dünya genelinde satışa sunacak. Türkiye'ye de gelmesi beklenen akıllı telefon, rakip üreticilerin selef modellerinden daha uygun bir fiyatlandırmaya sahip olacak.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 20.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler