Moto G'nin basın görseli ve teknik özellikleri sızdı

Moto G'nin basın görseli ve teknik özellikleri sızdı

Google ile birlikte geliştirdiği ilk akıllı telefonu Moto X yılın üçüncü çeyreğinde 500 bin satan ve bu satış performansıyla başarılı olduğunu düşünen Motorola, bugün ilerleyen saatlerde yeni bir aygıt daha tanıtıp piyasaya sürecek. Moto G adını taşıyan telefon, Moto X ile aynı tasarm ve büyük ölçüde aynı donanım özelliklerini bünyesinde barındıracak.

4.5 inç büyüklüğünde HD LCD ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 5 MP arka, 1.3 MP ön kamera, 2.070 mAh pil, 143 gram ağrılık ve 6-11,6 milimetre arası değişen kalınlığıyla Moto G, giriş seviyeye yönelik en iddialı çözüm ünvanını ele geçirmeye aday. Yine değiştirilebilir arka kapakla donatılan bu cihazın da Moto X gibi Teksas'da üretileceği tahmin ediliyor.

13 Kasım tarihlinde resmen tanıtım etkinliğine başlayacak Motorola', Google+ üzerinden bu organizasyonu canlı olarak yayınlayacak. İngiltere fiyatı 149 sterlin düzeyinde dolaşan bütçe dostu akıllı telefonun ayrıca, Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunu yapısında ihtiva etmesi beklenmiyor. Son sürüme ayrı bir dağıtımla yükselecek Moto G, muhtemelen yine Amerika kıtası odaklı tüketicilere ulaştırılacak.



Eklenme tarihi: 12.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler