Mobiletisim.com 10 Yaşında

Mobiletisim.com 10 Yaşında

13 Şubat 2005 tarihinden bu yana sektörde hızla gelişen ve siz teknolojiseverlerin desteğiyle büyüyen sitemiz Mobiletisim.com, 10. yaşını kutluyor.

Geçmişten gelen bilgi ve tecrübe birikimiyle birlikte emin adımlar ile ilerleyen Mobiletisim.com, teknolojinin dinamik hızına paralel olarak büyüyor. En yeni telefonların güncel bilgilerini takip edebileceğiniz gibi cihazlar hakkında en detaylı teknik bilgilere sahip olabilir, çeşitli kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Yine sizin için sunduğumuz telefon karşılaştırmaları bölümünden kararsız kaldığınız iki telefonu karşılaştırabilir ve doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Telefon seçme asistanımız size aradığınız modeli bulmak için yardımcı olurken, kullanıcı seçimlerine göre belirlenen Top 25 listesi de size fikir veriyor.

En yeni Android, iPhone ve Windows Phone uygulamalarını da aktif olarak Mobiletisim.com’dan takip edebilirsiniz. Operatörünüzün cihaz kampanyalarını da her yeni kampanyada size güncel olarak duyurmaya devam ediyoruz.

2005’den bugüne sizin desteğiniz ile tam 10 yılı geride bıraktık. 10. Yılımızı kutlarken bizimle birlikte bu yolda yürüyen tüm okuyucularımıza ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.



Eklenme tarihi: 13.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler