MobilCadde.com Yeni Yıla Yeni Logosuyla Merhaba Diyor!

MobilCadde.com Yeni Yıla Yeni Logosuyla Merhaba Diyor!

Cep telefonu kılıf ve aksesuar sektöründe lider e-ticaret sitesi MobilCadde.com, 2016 yılını modern tasarımlı yeni logosuyla karşılıyor. Firma Kurucu ve CEO’su Erkan Yılmaz "2016'da hedeflerimiz doğrultusunda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak modern çizgimizi daha ileri taşıyacağız. Logomuz da dahil yenilenmeye devam ediyoruz. Yeni bir yıla yeni logomuz ile merhaba diyoruz. " sözleriyle yeni logonun lansmanını yaptı.

2015 yılı içerisinde birçok yeniliğe imza atan MobilCadde.com, akıllı telefon kullanıcılarının aksesuar arayışlarını karşılamak için kendini daima yeniliyor. Yeni logoyla başlayan yenilik hareketi 2016’da yeni projelerle devam edecek. İlk olarak kılıfını kendisi tasarlamak isteyen kullanıcılar kişiye özel kılıf ve aksesuar projesi hizmete girecek. Beraberinde yeni nesil mağazacılık vizyonuyla gireceği offline perakende sektörüne adım atacak. 2016’nın ikinci yarısında ise yurtdışı girişimlere start vererek MobilCadde ilk yurt dışı ofisini açacak.

2010 yılında Kule Grup kuruluşu olarak yolculuğuna başlayan firma, geride bıraktığı 6 yıl içerisinde emin adımlarla ilerleyerek hızlı bir büyüme kaydediyor. Dilediğiniz telefon modeline uygun 50 binden fazla aksesuar çeşidiyle Türkiye'nin dört bir yanına hizmet veriyor. Mobil kullanıcılar için bir ayrıcalık sunan MobilCadde.com mobil sitesi, kullanıcının telefonunu tanıyor ve ona özel ürünler sunuyor.

Akıllı telefon kullanıcılarının kılıf, aksesuar, şarj aleti ve aklınıza gelebilecek daha birçok ihtiyacına hizmet veren MobilCadde.com, siparişlerin %90'ını aynı gün kargoya teslim ederek hızlı teslimat sağlıyor. Akıllı telefon kullanıcılarının her türlü ihtiyacına çözüm sunması ile birlikte, 2015 yılında geliştirdiği kurumsal ve B2B satışları ile sektörün önde gelen perakende teknoloji mağazasının da tedarikçisi konumuna geldiğini de belirtmekte fayda var.



Eklenme tarihi: 25.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler