MobilCadde.com, Franchise Modeliyle Fiziksel Mağazacılıkta

MobilCadde.com, Franchise Modeliyle Fiziksel Mağazacılıkta

Mobil telefon kılıf ve aksesuar dünyasının Türkiye’deki lider markası MobilCadde.com, 2016 yılında birçok yenilikle adım atıyor. “Yeni yılda hedeflerimizi genişletiyor, fiziksel mağazacılık çalışmalarımızda franchise yöntemi ile büyümeyi hedefliyoruz.” diyen MobilCadde.com CEO’su Erkan Yılmaz, yeni nesil perakende konseptiyle fiziksel mağazacılık sektöründe yer alacaklarını belirtti.

2010 yılından bu yana imajını daima güçlendiren firma, geçtiğimiz yılı hedefleri doğrultusunda tamamlayarak 2016’daki yeniliklerin sinyalini verdi. Kendi ürün markalarıyla aksesuar sektöründe önemli bir pay sahibi olan MobilCadde mağazalarıyla da bu markaları yaygınlaştıracak. Grup şirketlerinden aldığı fiziksel mağazacılık deneyimini kendi teknolojik entegrasyon altyapısı ile müşterilerine online ve offline kanallarda 360 derece hizmet sunmayı planlıyor.

İstanbul’da 3 Mağaza Açılışı Gerçekleşti
İstanbul içerisinde Avrupa Yakası’nda 1, Anadolu Yakası’nda 2 olmak üzere 3 noktada MobilCadde.com mağazası kullanıcıların hizmetine sunuldu. Franchise sistemi ile tüm Türkiye’deki fiziksel mağazacılık ağını genişleterek hem online hem de geleneksel pazarda büyümeyi hedefleyen firma, Türkiye’nin en büyük mobil aksesuar adresi imajını güçlendirmeyi planlıyor.

Franchise modeli olarak bu sektöre adım atmak isteyen yatırımcılara anahtar teslim mağaza kurulumu, ürün desteği, mağazacılık ve sektör eğitimi sunan MobilCadde.com 50 binden fazla aksesuar çeşidini daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. 2016 yılı içerisinde geleneksel mağazacılık anlayışını online mağaza stratejileri ile birleştirerek yeni nesil mağazacılık hizmeti sunacak.



Eklenme tarihi: 21.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler