Turkcell'in yeni mobil kütüphanesi Turkcell Kitaplık

Turkcell'in yeni mobil kütüphanesi Turkcell Kitaplık

Mobil dünya gelişirken insanların alışkanları da buna bağlı bir şekilde değişiyor. İş dünyasının hareketli yaşamı içerisindeki çalışanlar da birçok işlerini artık onlar için vazgeçilmez olan tablet bilgisayarları ve cep telefonlarından yapmaya başladı.

Dijital yayıncılıkta bu teknolojilerle doğru orantılı bir şekilde gelişirken Turkcell, 4000 kitaplık yeni mobil kütüphanesi Turkcell Kitaplık ile kullanıcılarına farklı bir deneyim imkânı sunuyor. Yerli ve Yabancı birçok yazara ait kitabın bulunduğu kütüphanede satın aldığınız e-kitapları, App Store'dan indirilebilen ücretsiz uygulaması ile anında okuyabiliyor, notlar alabiliyorsunuz. Yazı fontunu istediğiniz gibi değiştirebiliyor ve okuduğunuz e-kitabı sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.



Konu ile ilgili açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayraktar Türkiye’deki okuma oranına değinerek ülkemizdeki okuma alışkanlığını daha yukarılara çekmek istediklerini belirtti. Dijital yayıncılığın Türkiye’de henüz başlangıç aşamasında olduğunu da sözlerine ekleyen Bayraktar, bu uygulama ile e-kitap kültürünün kısa sürede yerleşeceğini düşündüklerini söyledi.

Uygulamadan tüm operatörlerin kullanıcıları faydalanabiliyor. Turkcell kullanıcısı iseniz 7777’ye değilseniz 0532 752 77 77’ye KITAPLIK yazıp gönderdikten sonra uygulamayı cep telefonunuza indirerek istediğiniz kitabı satın alıp okumaya başlayabilirsiniz. Üyelik için de Turkcell abonesi iseniz 2222’ye değilseniz 0532 755 22 22’ye SIFRE yazarak gönderip ve bilgileri www.turkcellkitaplik.com adresine girmeniz yeterli.



Eklenme tarihi: 19.11.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler