Mobil İstanbul Ocak: “2014’de Mobil Trendler”

Mobil İstanbul Ocak: “2014’de Mobil Trendler”

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında faaliyete başlayan Mobil İstanbul, etkinliklerine tam hız devam ediyor. Kasım ayında “Mobil Uygulama Pazarlama Teknikleri” konu başlığıyla duyurduğumuz etkinliğinden sonra Ocak ayı içinde önemli bir seminer planlıyor. Mobil teknoloji sektörlerindeki uzmanları bir araya getirerek bilgi paylaşımını hedefleyen platform, bu ay “2014’de Mobil Trendler” başlıklı yeni etkinliğini duyurdu.

Sosyal medyanın büyümesi, internet kullanımının artması ve e-ticarete duyulan güvenle birlikte insanlar büyük ölçüde hayatlarını internet ve uygulamalar üzerinden yönetmeye başladı. Bunun akabinde akıllı telefonlar, yapabileceğimiz her şeyi mobil olarak yönetmemize olanak sağladı. Önceleri yalnızca iletişim amaçlı kullanılan mobil cihazlar şimdi kişilerin mini asistanı olarak yer alıyor.

Mobil kullanımının bu kadar hızlı şekilde büyümesi ve yaygınlaşması elbette markalar için çok önemli bir nokta oldu. “2014’de Mobil Trendler” ana başlıklı seminerde kullanıcıların mobil deneyimlerini baz alarak mobil pazarlama stratejileri yürütme yolları ve bu konulardaki farklı deneyimleri konu alacak. Etkinlik konuşmacısı Özkan Altuner, mobil trendlerin gidişatından ve ilerleyen günlerde bizi neler beklediğinden bahsedecek. Blackberry’de iş geliştirme müdürü olarak görev alan Altuner, 1999'dan bu yana bilişim sektöründe yer alan tecrübelerini paylaşacak. Konuşmacının, geçmişte de Türkiye'nin önde gelen yeni medya ve dijital pazarlama ajanslarında uzman uygulama geliştirici, proje yöneticiliği ve Ar-Ge müdürlüğü yaptığı ve zamanla kendi şirketini kurarak sektördeki tecrübesini artırdığını hatırlatmakta fayda var.



Gelişmelerden haberdar olmak için Mobil İstanbul Facebook veye Twitter sayfasını takip edebilirsiniz. Etkinliğe kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için tıklayın.

Etkinlik Tarihi: 23 Ocak Perşembe 2014
Saat:19:00
Yer: Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu



Eklenme tarihi: 20.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler