Mobil İstanbul Kasım: “Mobil Uygulama Pazarlama Teknikleri

Mobil İstanbul Kasım: “Mobil Uygulama Pazarlama Teknikleri

Mobil teknolojilerle ilgilenen insanları tanışma, toplanma ve bilgi paylaşma amacıyla bir araya getirmeyi hedefleyen Mobil İstanbul, Kasım ayı etkinliğini duyurdu.

Geçtiğimiz Ağustos ve Eylül aylarınca kafe buluşması adı altında başlayan Mobil İstanbul, ekim ayında bu buluşmayı seminere çevirerek daha faydalı bir etkinlik gerçekleştirmişti. Ekim ayı seminerinde sektör içerisinde değerli kişiler, uzmanlık alanlarıyla ilgili bilgilerini paylaşarak “Let’s Talk Mobile” etkinlik serisini başlattı. Kasım ayında da devam edecek etkinlikte ise mobil uygulamaların pazarlamasına konusu konuşulacak.



Kasım ayı semineri, mobil uygulamanızın başarılı olması ve doğru hedef kitlesine ulaşmasını sağlamak için izleyeceğiniz adımlara yol gösterici olacak. Uygulama için SEO, ASO araçları, yeni bir ürünü pazarlarken neler yapılması gerektiği ve sosyal medya gibi etkenleri daha faydalı şekilde nasıl kullanacağınıza dair bilgiler verilecek. Her ay konusunda uzman farklı bir konuşmacının yer alacağı etkinliğin bu ayki konuşmacısı “SEO & SEM – Küçük Katkılarla Büyük Başarılara” kitabıın yazarı Aykut Aslantaş olacak. Aykut Aslantaş, şu anda Türkiye’nin köklü SEO firmalarından olan SEOZEO Ltd.’de SEO Stratejisti olarak görev yapıyor.

Etkinlik 21 Kasım Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezinde saat 19:00 ‘de başlayacak. Etkinlik detaylarını incelemek ve kayıt olmak için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler