Microsoft'un Nokia Lumia 830 akıllı telefonu internete sızdı

Microsoft'un Nokia Lumia 830 akıllı telefonu internete sızdı

Mayıstan beri Nokia'nın resmen yeni sahibi olan Microsoft, bu sene en az üç yeni Windows Phone 8.1 işletim sistemli akıllı telefon çıkaracak. The Verge tarafından yeniden dile getirilen bu iddiaya göre; giriş seviye model Rock, 4,7 inçlik orta seviye telefon Superman ve Kinect benzeri 3D dokunma özelliklerine sahip üst düzey model ise McLaren kod adıyla geliştiriliyor. Fakat iddiayak konu olan üçlüden henüz resmi bir bilgi gelmeden dördüncü telefon da internete sızdırıldı.

Sina Weibo sosyal ağında paylaşılan görüntüler, büyük olasılıkla Superman ve McLaren arasında konumlandırılacak Tesla isimli bir cihaza ait. Lumia 830 adıyla satışa çıkacağı ileri sürülen akıllı telefon, Lumia 930 benzeri alüminyum çerçeve ve polikarbonat kasa tasarımını beraberinde getiriyor. Lumia 1020'nin 41 megapiksellik PureView kamerasını andıran arka kamera yuvası dizaynıyla sıradan bir orta düzey aygıt olmadığını gösteren Tesla, fotoğraflanan prototipinde tamamlanmamış bir kasa taşıyor da olabilir. Zira Nokia cihazlarının markalanmasında değişikliğe gideceği öğrenilen Microsoft, Nokia by Microsoft gibi bir isim kullanmayı planlıyor iken bu prototipte yalnızca eski Nokia logosu yer alıyor.

Sonbahar döneminde resmiyet kazanıp tüketicilerle buluşturulacak Nokia Lumia 830, Lumia 530, 630 ve 930'dan sonra Lumia serisinin WP8.1 dönüşümünü sürdürecek bir model olacak. Gizemini koruyan bu aygıtın diğer görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler