Microsoft, yeni Lumia ve Surface cihazlarını 6 Ekim'de tanıtacak

Microsoft, yeni Lumia ve Surface cihazlarını 6 Ekim'de tanıtacak

Sene başında ekonomik hacmi bir milyar doları aşan Microsoft'un Surface bilgisayar serisi, tatil sezonuna yeni bir cihazla girmeye hazırlanıyor. Surface çözümlerine benzer özelliklerde bir tablet geliştiren Apple'den sonra gözlerin çevrildiği Microsoft, bugün ekimin başında düzenleyeceği New York etkinliği için davetiye dağıtmaya başladı.

6 Ekim tarihli etkinlikte yeni Windows 10 cihazları tanıtacağını doğrulayan teknoloji devi, üst seviye Lumia telefonlarından Surface Pro 4 gibi gelişmiş tabletlere kadar çok çeşitli bir ürün yelpazesine sahip olacak. Bunların arasında kısıtlı sayıda üretilmesine rağmen tüketicinin beğenisini kazanan Microsoft Band akıllı bilekliğinin ikinci versiyonu da yer alabilir.

Cityman ve Talkman kod adlı Lumia telefonları geçtiğimiz haftalarda internete sızan Microsoft'un iPad Pro ile rekabet edecek olan Surface tabletiyle Windows 10'un tüm yeniliklerinden faydalanmayı planladığı ifade ediliyor. Sıradan bilgisayara alternatif bir ürün geliştirmeyi başaran Redmon merkezli şirket, bakalım büyük rakibinin karşısına nasıl bir cihaz çıkaracak.



Eklenme tarihi: 14.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler