Windows 10 Mobile yüklü Microsoft Lumia 940 XL ilk kez görüntülendi

Windows 10 Mobile yüklü Microsoft Lumia 940 XL ilk kez görüntülendi

Microsoft, Nokia'nın donanım bölümünü devraldıktan sonraki ilk amiral gemisinde sona yaklaşıyor. Cityman kod adını taşıyan RM-1116 model numaralı telefon, daha önce birçok farklı kaynak aracılığıyla nasıl bir donanıma sahip olacağını göstermişti. Şimdi ise sıra cihazın prototip görüntülerine geldi. Windows 10 Mobile işletim sistemli telefona ait ilk görüntüler Çin'de ortaya çıktı.

5,7 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olan cihaz, Lumia 940 XL veyahut Lumia 950 ismiyle piyasaya sürülecek. Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipsetin güç verdiği telefonda Nokia'nın PureView ekibi tarafından geliştirilen 20 megapiksel çözünürlüklü arka, 5 MP ön kamera, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza ve USB Type-C portu bulunacak. Görüntülerin de doğruladığı yeni USB portu çift taraflı kablo kullanım, yüksek hızda enerji aktarımı ve veri alışverişini mümkün kılacak.

Windows 10 Mobile yüklü telefonun görüntülenen prototipinden tasarım hakkında bilgi almak oldukça güç. Ancak ilerleyen günlerde daha detaylı sızıntıların geleceğinden şüphe yok. Microsoft'un yeni telefonlarını IFA 2015'te gün yüzüne çıkarması bekleniyor.





Eklenme tarihi: 4.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler