Microsoft Lumia 850'den ilk basın görüntüleri

Microsoft Lumia 850'den ilk basın görüntüleri

İlk Windows 10 telefonları Lumia 950 ve 950 XL'yi tüketiciyle buluşturmaya başlayan Microsoft, Nokia'dan devraldığı mobil cihaz üretim faaliyetlerini rayına oturtmaya çalışıyor. Son bir senedir Windows Phone piyasasını durma noktasına getiren bu geçiş dönemi nihayet sona erdi ve yeni nesil Windows telefonları piyasadaki yerini aldı. Öncü iki üst düzey telefondan sonra alt segmentlere yönelik ürünler de yüzünü göstermeye başladı.

Microsoft'un 2016 ürün yelpazesindeki ilk ürün olması beklenen Honjo kod adlı akıllı telefon, bugün iki farklı kaynaktan gelen basın görselleriyle yeniden internete sızdırıldı. Lumia 850 adıyla satışa çıkması beklenen cihazın altın ve roze altın olmak üzere iki farklı metal çerçeve rengi ve siyah, beyaz kasa seçeneklerine sahip olacağı da böylece ortaya çıkarıldı.

5,7 inç Full HD ekran ve Quick Charge 3.0 destekli Qualcomm'un yeni nesil çiplerinden Snapdragon 617'yi beraberinde getireceği iddia edilen Lumia 850, biri Baidu forumlarında, diğeri meşhur sızıntı kaynağı @evleaks tarafından paylaşılan görüntülerle bir kez daha kanıtlanmış oldu. Gelecek yılın başında düzenlenecek CES 2016 veyahut MWC 2016'da sergilenecek olan yeni Lumia ya da Lumia'ların 2016 ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 12.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler