Microsoft Lumia 650'nin basın görüntüsü ortaya çıktı

Microsoft Lumia 650'nin basın görüntüsü ortaya çıktı

Nokia'nın mobil bölümünü devralmasından sonra bir türlü kendi ürün yelpazesini oluşturmayı başaramayan Microsoft, iki senedir adeta mobil Windows ekosistemini küçülmeye sürüklüyor. Dev alım öncesi Windows telefonlarının en büyük üreticisi konumundaki Nokia'nın kullanıcı tabanı kısa sürede eriyip tükenme noktasına geldi.

Windows 10 ile çıkış yakalamak isteyen Redmond merkezli teknoloji devi, bu defa da henüz hazır olmayan yazılım sebebiyle geliştirdiği ürünleri ertelemek zorunda kaldı. Bu ürünlerden biri olan Lumia 650, bugün Evan Blass tarafından sızdırılan basın görseliyle hala piyasaya sürülmek üzere olduğunu gösterdi. Geçen hafta bir perakendecinin yanlışlıkla ön siparişe açtığı telefona alt seviyede özellikler eşlik edecek.

5 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka kamera, 2000 mAh pil ve Windows 10'un mobil sürümünü bünyesinde barındıran Lumia 650'nin MWC 2016 kapsamında tanıtılması bekleniyor. Microsoft'un İspanya'da birkaç yeni modelle Lumia serisini temsil edeceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 3.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler