5 inçlik Microsoft Lumia 535 görüntülendi

5 inçlik Microsoft Lumia 535 görüntülendi

Geçtiğimiz hafta RM-1090 model numarasıyla resmi sertifikası internette yayımlanan yeni Microsoft akıllı telefonu Çin'de görüntülendi. Nasıl isimlendirileceği ve sahip olacağı kasa seçenekleri detaylanan bütçe dostu aygıt, Lumia serisinin diğer modellerine büyük ekranlı ucuz bir alternatif olmak için geliyor.

Lumia 535 ismini taşıyacağı bildirilen telefonda, 5 inçlik 960 x 540 piksel ekran, 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 5 MP kamera, VGA ön kamera ve 1.900 mAh pil mevcut olacak. Microsoft marka ve logusunun entegre edildiği ilk mobil cihaz olarak tatil sezonunda raflardaki yerini alması beklenen Lumia 535, siyah, beyaz, mavi, turuncu, gri, cam göbeği ve yeşil olmak üzere toplam 7 farklı polikarbonat kasa seçeneğini beraberinde getirecek.

Microsoft, muhtemelen resmiyet kazanan 11 Kasım tarihli basın tanıtımında 5 inçlik Lumia 535'i de görücüye çıkaracak. Bununla birlikte başka Microsoft markalı çözümlerin de etkinlikte boy gösterebileceği konuşuluyor.



Eklenme tarihi: 9.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler