MessageMe Android ve iOS uygulaması ile anında mesajlaşmaya yeni soluk

MessageMe Android ve iOS uygulaması ile anında mesajlaşmaya yeni soluk

Günümüzde GSM operatörlerine hangi uygulamaları sevmiyorsunuz diye sorsak sanırız verecekleri ilk cevap mobil cihazlarda en çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımları olur. SMS katili bu uygulamaların en popüleri WhatsApp olurken bir uygulama daha henüz çok yeni olmasına rağmen isminden sık sık bahsettirmeye başladı, MessageMe.


WhatsApp uygulamasından farklı olarak, size bir pin numarası veriliyor. Arkadaşlarınız sizi bu pin numarasından ekleyebiliyor ya da siz pin numarasını bildiğiniz kişileri konuşmak için listenize ekleyebiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama aynı WhatsApp gibi konuştuğunuz kişiye fotoğraf, ses kaydı, konum bilgisi gönderebildiği gibi resim çizerek göndermenize de izin veriyor. Yine iOS platformunda iTunes kullanılarak şarkı göndermek de mümkün.

Ücretsiz olarak sunulan, kullanımı ve yapısı ile WhatsApp’ın tahtına göz diken bu uygulamayı sizde yüklemek isterseniz aşağıdaki linklerden ilgili işletim sistemi için hemen indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler