Meizu PRO 6'nın tanıtım tarihi belli oldu

Meizu PRO 6'nın tanıtım tarihi belli oldu

Bu hafta bütçe dostu segmentinin en güçlü cihazı sayılabilecek m3 note ile karşımıza çıkan Meizu, önümüzdeki hafta ise PRO 6 amiral gemi telefonunu tanıtacak. Bugün 13 Nisan tarihli etkinlik için Çin basınını bilgilendirmeye başlayan şirket, bir hafta arayla ikinci büyük duyurusunu gerçekleştirecek.

1000 yuan (440 ₺) seviyesinin altındaki m3 note, 5,5 inç Full HD ekranı, sekiz çekirdekli MediaTek Helio P10 çipseti ve 4100 mAh kapasiteli piliyle bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biri olduğunu gösteriyor. Ancak Meizu'nun asıl silahı PRO 6 olacak. Samsung'un da desteğiyle mobil endüstrideki en gelişmiş donanımın eşlik ettiği cihaz, aynı zamanda tasarımıyla da rakiplerinden sıyrılmasını bilecek.

5,7 inç QHD Super AMOLED ekran, on çekirdekli MediaTek Helio X25 ya da Samsung Exynos 8890 çipset, 4/6 GB RAM, 21 MP arka, 5 MP ön kamera ve yekpare alüminyum kasayla donatılması beklenen PRO 6, önümüzdeki çarşamba tanıtıldıktan sonra nisan sonu veyahut mayısta tüketicilerin beğenisine sunulacak. Türkiye'deki tek distribütörünün faaliyetlerini yarıda kesmesi nedeniyle şimdilik yeni Meizu'ların ülkemizde satılıp satılmayacağını söylemek güç.



Eklenme tarihi: 8.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler