Meizu PRO 6'nın ilk resmi görüntüsü

Meizu PRO 6'nın ilk resmi görüntüsü

Dün Pekin'de düzenlediği tanıtım etkinliğiyle yeni bütçe dostu telefonu m3 note'yi basının beğenisine sunan Meizu, bugün sonraki büyük tanıtımı için resmen çalışmalara başladı. Şirketin kurucusu ve aynı zamanda mevcut CEO'su Huang Zhang, resmi Sina Weibo hesabından 2016 model amiral gemi telefonuna ait ilk görsel paylaşımını gerçekleştirdi.

Yekpare alüminyum kasanın arka kısmındaki anten kanallarını üst ve alt kısma doğru kavisli şekilde yerleştirerek pürüzsüz bir dizayn ortaya çıkaran Guangdong merkezli mobil cihaz üreticisi, Meizu PRO 6 ismini verdiği üst segment telefonuyla mayısta Uzak Doğulu tüketicilerin karşısına çıkacak.

PRO 6'nın 5,7 inç QHD Super AMOLED ekran ile 2,5 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A72, 2,0 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 ve 1,4 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 olmak üzere toplam üç işlem kümesinde on çekirdekli bir mimariye sahip MediaTek Helio X25 yongasetini kullanması bekleniyor. Cihazın 6 GB RAM'li ilk Meizu telefonu olacağı iddia edilirken, dahili bellek olarak Samsung'un UFS standardını kullanan Galaxy S6/S7 telefonlarındaki gelişmiş çiplerin tercih edildiği düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 7.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler