Meizu M5 resmen tanıtıldı

Meizu M5 resmen tanıtıldı

Bütçe dostu segmentinin güçlü ismi Meizu, bugün M serisi yeni akıllı telefonunu tanıttı. Ülkesinde 320 liralık fiyat etiketiyle piyasaya süreceği telefonu alüminyum kasalı rakipleriyle karşılaştıran üretici, polikarbonat kasada bazı yeniliklere imza attığını ifade ediyor.

5,2 inç 1280 x 720 piksel IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli 1,5/1,0 GHz Cortex-A53 işlemcili MediaTek MT6750 çipset, 2/3 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, parmak izi okuyucu ve 3070 mAh pille donatılan Meizu M5 telefonu Alibaba'nın Android tabanlı platformu YunOS ile yüklü geliyor.

Polikarbonat kasaya uyguladığı PPG koruyucu kaplama ile hem metal kasaya benzer bir yüzey hem de kaliteli malzeme hissiyatı oluşturan Meizu, M5'in yekpare görünümüyle alt segmentlerdeki alüminyum rakiplerinden daha şık olduğunu iddia ediyor.

Bugün Çin'de ön siparişe açılan ve 11 Kasım'daki sanal alışveriş festivalinde resmen satılmaya başlayacak olan M5'in Türkiye dahil diğer Meizu telefon satışı yapılan ülkelere yeni yılla birlikte giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 31.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler