Meizu da 6 inç telefon akımına kapıldı: M3 Max tanıtıldı

Meizu da 6 inç telefon akımına kapıldı: M3 Max tanıtıldı

Her zaman Uzak Doğu pazarlarının gözdesi olan büyük ekranlı telefonlar son dönemde ciddi bir yükseliş gösteriyor. ZTE, Xiaomi, Huawei ve Coolpad gibi Çin pazarının önde gelen isimleri 6 inç kategorisi için yeni cihazlar satışa sunup ve geniş bütçeli pazarlama çalışmaları yapıyor. Büyümesi yavaşlayan pazarı hareketlendirmeyi hedefleyen bu üreticilere Meizu da katıldı.

Bugün Çin'de basınla bir araya gelen üretici, Meizu M3 Max adını verdiği telefon-tablet melezini tanıttı. 6 inç Full HD IPS LCD ekrana sahip telefon, MediaTek'in sekiz çekirdekli Helio P10 çipsetinden gücünü alıyor. Diğer teknik özellikler ise şöyle; 3 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, 13 MP Sony IMX258 kamera sensörü, 5 MP arka kamera, parmak izi okuyucu, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, 4100 mAh pil ve bu pili yarım saatte %45 doldurabilen hızlı şarj teknolojisi.

Altın, mavi, gümüş ve pembe renklerde üretilip bugün rezervasyon alımı başlayan M3 Max, Çin'de Ay Bayramı'nın ilk günü olan 15 Eylül'de resmen satışa çıkacak. 3 GB RAM + 64 GB modeli için belirlenen fiyat: 1699 yuan (750 ₺)



Eklenme tarihi: 5.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler