Meizu E2'nin ilk basın görseli sızdı

Meizu E2'nin ilk basın görseli sızdı

Çin pazarının en popüler telefon tasarımı olan iPhone 6/6s, bu ünvanı tabi ki yerli firmaların çabalarına borçlu. Apple'nin dizayn anlayışından ilham alma fikrini çok önceden aşina olan Meizu, son iki yılda Oppo ve vivo'nun elde ettiği başarıdan etkilenmiş olacak ki yeniden benzer amaçla hazırlanmış bir cihaz tanıtmak üzere. E2 adlı cihaz, bugün ilk resmi görüntüsüyle karşımıza çıktı.

İlk prototipi görüntülenen ve kılıfları internet üzerinden satılmaya başlayan Meizu E2, sekiz küçük flaştan oluşan arka kamera aydınlatma özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu özel LED flaşı metal kasanın anten şeridi üzerine yerleştiren firma, en azından sıradanlaşan bu kasa dizaynına kendinden bir şeyler katabilmiş.

5,5 inç Full HD ekran, MediaTek Helio P10 çipset, 2/4 GB RAM, 32/64 GB dahili hafıza, 13 MP arka, 8 MP ön kamera ve Alibaba'nın Android tabanlı YunOS yazılımını kullanacak olan E2'nin resmi tanıtımı çarşamba günü gerçekleştirilecek. 32 GB sürümünün 1699 yuan (880 ₺) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 24.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler