Mavi HTC One görüntülendi

Mavi HTC One görüntülendi


Cihaz satışlarındaki büyük düşük nedeniyle ekonomisi bozulan HTC'yi iflasın eşiğinden döndüren One, yekpare alüminyum kasasıyla teknoloji dünyasının en beğenilen akıllı telefonu haline gelmişti. İlk olarak gri ve siyah renkli sürümleri piyasaya sürülen HTC One, çıkış tarihinden kısa bir süre sonra kırmızı alüminyum renk seçeneğiyle de satılmaya başladı.

Kırmızı, gir ve siyahın ardından mavi renkli bir One modeli çıkaracağı iddia edilen HTC, bu planını daha önce teknoloji basınından bazı kaynaklarla paylaşmıştı. Temsili görselleri hazırlanan bu versiyona ait ilk görüntü evleaks tarafından ortaya çıkarıldı.

İkinci mikrofonun yerleştirildiği arka bölümün üst kısmındaki şeritlerin siyah polikarbonat, diğer bölgelerin mavi renge bürünmüş boşluksuz alüminyum kaplamayla korunduğu cihazın henüz ne zaman satışa sunulacağı ve Türkiye'ye giriş yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz ay kırmızı HTC One sürümünün ülkemizdeki satışına Avrupa'yla eşzamanlı olarak başlayan Tayvanlı üreticinin mavi HTC One'yi Ağustos sonuna kadar dünya genelinde piyasaya süreceği tahmin ediliyor.

HTC One ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar:Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 7.08.2013
Kaynak: Evleaks

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler