Made By Montage Android uygulaması ile kolay fotomontaj

Made By Montage Android uygulaması ile kolay fotomontaj

Akıllı telefonların kameralarının kaliteleri artıkça fotoğraf için artık taşınabilirliği ile farklı bir önem kazanırken, uygulama mağazasında da birçok uygulama fotoğrafları düzeltmek, daha eğlenceli bir hale getirmek ya da farklılaştırmak için kendine yer buluyor. Made By Montage uygulaması da farklı olarak bir konuda uzmanlaşırken isminde de anlaşabileceği üzere kolay bir şekilde fotomontaj yapmanızı sağlıyor.


Uygulamada kesme ve başka bir fotoğrafa birleştirmeleri çok kolay bir seçim ve basit bir şekilde yapılırken yaratıcılığınızla birlikte ortaya gerçekten farklı fotoğraflar çıkarmak mümkün. Otomatik kesme ve yapıştırma işlemi, katmanlarla çalışma mantığı, çevirme ve düzeltme işlemleri herkesin kullanabileceği bir şekilde geliştirilmiş.

Android işletim sistemine sahip cihazlarda fotoğraflarınızı farklılaştırmak için çok kullanışlı bir fotomontaj uygulaması olan Made By Montage uygulamasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilir ve yaratıcılığınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 27.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler