LG'nin G serisine mensup G Pro Lite Dual ortaya çıktı

LG'nin G serisine mensup G Pro Lite Dual ortaya çıktı


Android ekosistemine yönelik ilk çözümlerinden beri kullandığı Optimus markasının kullanım alanını daraltarak iki farklı ürün serisi meydana getiren LG, G2 ve Vu 3 ile başlayan dönüşümünü orta seviye bir modelle sürdürecek. Hi-Tech.mail.ru sitesinin özel haberine göre; temmuzda ülkemize giriş yapan LG Optimus G Pro'nun daha düşük donanımlı ve çift SIM kart destekli yeni bir versiyonu G serisi kapsamında piyasaya sürülecek.

G Pro Lite Dual gibi karmakarışık bir isimlendirmeye sahip olacak akıllı telefon, Optimus G Pro'nun 5.5 inçlik ekran ölçüsü ve 3.140 mAh büyüklüğündeki güç ünitesi değişikliğe uğramadan geliştirilmiş. 1280 x 720 piksel çözünürlüklü bir True HD IPS ekran, çift çekirdekli işlemci, çift hoparlör, arkadan aydınlatmalı 8 MP kamera sensörü ve LG G2'ye eşlik eden bazı yazılımsal fonksiyonları beraberinde getirecek G Pro Lite Dual, ekran altında geri, ana ekran, menü ve iki SIM arası geçiş kısayolu olmak üzere toplam dört kapasitif dokunmatik düğmeyle gelecek.

Sızıntıyı gerçekleştiren site, G Pro Lite Dual'ın 12.990 ruble, yani 815 TL fiyatla Rusya'ya giriş yapacağını iddia ediyor. Ekim ayının ortalarında satılmaya başlayacak Android işletim sistemli akıllı telefonun Türkiye ve diğer ülkelere ne zaman geleceği ve resmi tanıtım tarihinin ne olduğu bilinmiyor.

Cihaza ait ilk basın görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.


Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 28.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler