LG'nin en ucuz Android telefonu Optimus L1 II duyuruldu

LG'nin en ucuz Android telefonu Optimus L1 II duyuruldu


Giriş ve orta seviye akıllı telefonlarını kapsayan Optimus L serisi ile gelişmekte olan ülkelerde beklenmedik bir satış performansı ortaya koyan LG, bütçe dostu ürün ailesine yeni bir model daha ekledi. Serinin en ucuz cihazı olan Optimus L1 II resmen duyuruldu.

Bir akıllı telefonda bulunması gereken birçok özelliği bünyesinde barındıran E410 model numaralı aygıtın başlıca teknik detayları şöyle; 3.0 inç büyüklüğünde 320 x 240 piksel çözünürlüklü kapasitif dokunmatik ekran, 1 GHz'lik tek çekirdekli ARM Cortex-A5 işlemci ve Adreno 200 GPU'lu Qualcomm Snapdragon S1 MSM7225A çipset, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, 2 MP sabit odaklanmalı kamera, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, FM radyo, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi, LG Optimus kullanıcı arayüzü ve 1.540 mAh pil.
LG Optimus L1 IIQuickMemo uygulaması ve Cheese Shutter sesle fotoğraf çekme yetisine sahip Optimus L1 II, düşük donanım elemanlarına rağmen Android işletim sisteminin en güncel sürüm ailesi Jelly Bean ile birlikte piyasaya sürülecek. Önümüzdeki günlerde Vietnam, Rusya ve İngiltere'ye giriş yapacak akıllı telefonun birçok gelişmekte olan ülkede satışa sunulması bekleniyor. Türkiye'de satılıp satılmayacağı bilinmeyen Optimus L1 II'nin fiyatı, 95$ (182 TL) seviyesinde olacak.

LG Optimus L1 II ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar:Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 9.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler