LG X power, X mach, X style ve X max telefonlar resmen duyuruldu

LG X power, X mach, X style ve X max telefonlar resmen duyuruldu

MWC 2016'da tanıtılan X screen ve X cam ile temelleri atılan LG'nin yeni orta segment telefon serisine bugün dört yeni model daha eklendi. Az sayıda detay barındıran resmi basın duyurusu, çıkış tarihi hakkında da bilgi vermezken telefonların yaz sonu veya sonbaharda satışta olacağı tahmin ediliyor.

LG X power

5,3 inç HD IPS LCD ekranlı X power, yüksek kapasiteli bataryasıyla dikkat çekiyor. 7,9 mm kalınlığında kasaya sığdırılmış 4100 mAh pil, MediaTek'in Pump Express Plus hızlı şarj teknolojisiyle iki kat daha hızlı şarj, 1,3 GHz dört çekirdekli MediaTek MT6735 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip telefon, siyah, beyaz, altın, titan ve lacivert renklerde gelecek.



LG X mach

Serinin en güçlü telefonu olan X mach, 5,5 inç Quad HD IPS Quantum LCD ekran, 1,8 GHz altı çekirdekli Snapdragon 652 çipset, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 1,55 mikron pikselli 12,3 MP arka, 8 MP ön kamera, kavisli kasa ve üç taşıyıcılı LTE Cat.9 4G şebeke desteğine sahip modem çipiyle donatılmış.

LG X style ve LG X max

Kavisli tasarımı, ultra ince kasasıyla dikkat çeken X style ile geniş ekranlı X max serinin alt kademesini oluşturuyor. Üstteki iki model kadar ilginç özelliklere sahip olmadığı tahmin edilen telefonların bütçe dostu kategorisine LG markalı alternatifler olarak giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 16.06.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler